liefde doet pijn,
er rot een traan over men wang,
nee blijf van me af,
ik wil niet dat je hem wegveegt,
iedereen mag zien wat ik voel,
raak me niet aan!
Laat me met rust,
Ik wil niet dat je me kust!
Ik zie jou gezicht,
Maar men ogen op een ander gericht,
Ik zit aan je te denken,
Ik wou je liefde schenken,
De tranen blijven maar rollen,
Ze zijn niet te stollen!
Ik heb geen trek,
Niet meer in jou,
Je maakt me gek,
Het is daarom dak zoveel van je hou!
** jou liefde maakt me onmogelijk**
*jij liet me staan voor hem, nu kom je terug, heb je niet meer nodig, ga maar weg*
*--_--* Andi *--_--*