Vanaf z'n oorspong ontstaan, valt een druppel bloed
Rood gekleurd in de dageraad, terwijl het aarde voed
Een druppel vallend, door zwaartekracht's veld omlaag
Een druppel maakt zich los van oorsprong,vallend traag
Een gezicht met ogen vol verwijt naar boven gericht
Zonder emotie van vrede, zonder leven, zonder licht
Een druppel volgt het pad dat al eerder is afgelegd
Vanaf het lichaam waaruit niets meer wordt gezegd
Een lichaam gedood door oorlog, gedood door strijd
Een lichaam levenloos, het leven voor eeuwig kwijt
De dag onthuld wat de nacht aan't oog had ontrokken
dieren voedende met vlees dat ze naar binnen schrokken
Druppels bloed vermengen zich met het water en de grond
Bloed vermengd zich met bloed, rood, uit wond na wond
Hartslagen gestopt, voor degende die ze kon missen
Regen valt om de sporen van vernieling uit te wissen
De dood heeft levens tot zich genomen, zie de vernieling
Lichamen dood achtergelaten, zonder eer, zonder bezieling
Geen geluid dan dat van malende kaken en krakende botten
Geen geur dan die van de de dood die lichamen doet rotten
De aarde regent tranen, terwijl de wind naar resten graaid
De hemel huilt, door oorlogen die haar met dood bezaaid