Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
*Ik wil zien*
Ik zie de morgen niet
ik zie hooguit de volgende minuut
Ik zie het eindpunt niet
of hoe lang dit nog duurt
Ik wil dansen in de zon
maar ik ken de passen niet
Ik wil vliegen in de lucht
zo hoog dat niemand mij nog ziet
Ik wil houden van iemand
en me helemaal geven
Dromen van een toekomst
en de mooiste momenten mag beleven
Ik wil eindelijk zijn die ik ben
geen moeilijkheid te groot
Vol van energie
en kracht
Reacties op dit gedicht
lagbeertje vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
MayadeBij
:
Zaterdag, januari 17, 2004 23:58
Hmm ik zou juist wat rustiger willen zijn =;)}}) Tsja, zijn wie je bent (is dat een keuze) Kus!
Over dit gedicht
Auteur:
lagbeertje
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
17 januari 2004
Thema's:
[Verlangens]