ik weet het even niet meer
mijn hart doet zo'n zeer
met het dansen keek je alleen
als ik op de vloer stond
dat vond ik echt gemeen
ik zak even door de grond
ik wil niet overal om vragen
en vanalles aan je opdragen
nee ik wil dat jij spontaan
mij aankeek en ff kwam staan
voor een knuffel of iets
maar je deed helemaal niets
avond voorbij gaan we pitten
ik kwam niet in slaap dus
ik ging nog even zitten
verwacht ik een kus
maar niks gekregen
ik zat op de bank te beven
hoe krijg ik jouw aandacht
wwaar ik al 5 dagen op wacht
gister ook gingen we uit eten
we hebben daar wel 4 uur gezeten
iedere keer als je wat zei
was het bericht niet voor mij
hoe krijg ik die aandacht
waar ik nu al 6 dagen op wacht?
ik kwam slecht aan slapen toe
oh, maar wat was ik moe
tranen die maar bleven rollen
ik kreeg ze niet aan het stollen
goh wat is er aan de hand(vroeg hij)
maar toen zat mijn keel vastgebrand
ik weet het even niet meer
mijn hart doet zo'n zeer