10 oktober 2000
Tegenspraak
Weten wat je voelt
Niet weten wat je wilt
Weten wat je denkt
Niet weten hoe te zeggen
Willen worden net als zij
Niet willen doodgaan
Willen weten hoe het is
Niet willen denken aan morgen
Doorgaan, niet opgeven
Stoppen, je overgeven
Ondergaan, opgaan in de stroom
Wegvluchten, in je droom
Hoe kun je overleven
Zonder wil, helaas met dwang
Hoe kun je stoppen met dit leven
Ik wil het, maar ik ben bang