Ik wil praten…en wel honderd uren aan een stuk.
Ik wil zeggen hoe het voelt om mij te zijn
en hoe het staat met mijn geluk.
Ik wil vertellen over mijn problemen, over mijn zorgen en verdriet.
Ik wil spreken over alles wat er in mij omgaat…
Maar dit alles lukt me nu eenmaal niet.