Tranen uit mijn verleden
beroeren nu jouw gezicht
De zichtbaar
kleurloos verlaten wegen
weten niets van toen
Ontwijken ieder antwoord
op vragen van het heden
over alles wat daar, in ooit
achtergelaten is
Niets is meer belangrijk
dan al wat begon
op die ene bijzondere dag
dat jij in mijn leven kwam
Het verleden
niet meer kon winnen
De wedstrijd voor mijn verloren
maar eindelijk afgesloten
genoemd mocht worden...
Toekomst
zonder herhaling...
steeds weer, steeds weer
confrontaties keer op keer
Nu eindelijk, nooit meer....