Allesje..
Hoe kan ik je tonen hoe gelukkig je me maakt?
Woorden kunnen het onmogelijk vertellen..
Toch wil ik het je duidelijk maken
Alleen weet ik niet hoe..
Als ik je zeg dat je de ware bent
Dringt het niet tot je door
Ik verlang naar het moment
dat het besef komt..
En dat je uiteindelijk weet
Dat ik niemand anders wil.