Ik zie jou in de sterren
niks kan mijn weg nog versperren
want ik wil jou
ik zie je in de maan
ik wil niet meer bij je vandaan
ik zie je in de zee
mag ik met je mee?
ik zie je
zo lief en zo zacht
jij hebt mij in je macht
ik zie niks meer
je bent verdwenen
jij met je lieve lach