Zelf ondervonden.
Je denkt ik moet nog dit ik moet nog dat!
Net uit je bed en nou al lopen malen..
Geen tijd voor het ontbijt..
Onze koppen staan op springen!
Komt omdat we zoveel willen.. en ons niet even de rust gunnen.
Maar ik heb het voor elkaar gekregen..
Neem de tijd voor wat en wanneer ik wil..
Laat de telefoon ook even gaan! even alles van de baan.
Hoor stilletjes de vogels fluiten..
Zet voormezelf kopje thee..
Zie mijn dan zitten... heerlijk even rustig genieten!
En denkend morgen weer een nieuwe dag...