Voel nog jou hete kussen
branden op mijn mond
kan niet onder woorden brengen
wat ik daar van vond
Mijn handen op jou lichaam
in hoogte ongekend
deden mijn beseffen
wat was lang onbekend
Er kwam ineens weer leven
in dit grijze bestaan
de klap kwam dus plotseling
je zei, niet door te kunnen gaan
Het was dus maar even
deze mooie lieve droom
was te mooi voor woorden
en kreeg ik mijn verdiende loon