De kluts kwijt
Ik weet het niet meer.
Ik ben de kluts kwijt.
Iets moois duurt maar even en geen eeuwigheid,
tot mijn grote spijt.
Je bent dan radeloos.
En gaat met spullen gooien.
Sprakeloos, neidig en boos.
Je mist dat ene, dat mooie.]
Dat wat mooi is raak je zo kwijt.
Jaloerse ogen erop gericht.
Het is letterlijk een feit.
Hou wat mooi is altijd in het zicht.