als een bloem in de weide
zo kleurrijk en geurig
daar tussen al dat groen
pas ontluikt
nog zo jong
haar hele leven nog voor haar
want het jaar is nog jong
de zon is haar minnaar
hij omarmt haar met zijn warme stralen
hij doet haar leven
zonder hem zou haar leven niet zo mooi en kleurrijk zijn
elke dag straalt ze daar in die weide
geeft ze het beste van zich zelf
een streling voor het oog
voor iedereen die er langs kom