Jij bent de jongen van mijn dromen
alles wat je bent is alles wat ik nodig heb.
Ik ben wie ik ben en jij bent wie jij bent.
Aan ons komt nooit een einde.
Wij blijven samen vorr eeuwig en altijd.
Ik hou van hoe je bent
mij lijkt het best als jij jezelf maar bent.
ik ben wat ik ben en ik ben er voor jou.
Ik wil dat je dit weet.
Wij hadden onze twijfels, maar
het lukt ons best als wij elkaar de hand reiken.
wij blijven samen voor eeuwig en altijd.