In mijn dromen ga ik reizen tussen werelden
Tussen werkelijkheid en fantasie
Ik geniet van zeven zonnen
Dan geniet ik weer een nachtmerrie
Het reizen tussen werelden
Is niet door mijzelf te bepalen
Niet in dromen, wel in werkelijkheid
Met mijn jaarlijkse reis naar Ierland
Het groene sprookjesland
In gedachten een elf op iedere tak
Ook dit is fantasie
Zelf bedacht
Het mystieke land dat ieder jaar weer op mij wacht
Een gevoel van thuiskomen
Een gevoel van EINDELIJK
Daar ben ik gelukkig, tussen de vriendelijke bomen
Het vliegtuig gaat omhoog, mijn zorgen vallen omlaag
Ierland, here I come
Het liefst nog vandaag
De wereld waarin ik zou willen blijven