Rillingen
over mijn huid
de muziek stroomt door mijn lichaam
de noten weerklinken in mijn hoofd
Geef me alles wat je hebt
je liefde naar mij geuit
Laat me zien waarom ik hier ben
en ik zoals ik jou heb beloofd
maar vertel me, toon me
en laat me ervaren
laat me voelen wat liefde is
en wat ik heb gemist..