Sommige dagen,
zit ik vol met verdriet.
Maar gelukkig,
zien andere mensen dit niet.
Ik wil mijn tranen,
drogen en zo snel mogelijk vergeten.
Want als ik huil,
mag niemand dat weten.
Sommige dagen,
ben ik niet degene die je denkt.
Gelukkig maar,
dat niemand aandacht aan mijn probleem schenkt.
Ik wil mijn lach,
aanhouden en scheinheilig doorgaan.
Want als ik lach,
lijkt het alsof mijn problemen niet bestaan...
..
.