Mijn liefste man en Maatje!
Blij dat ik je bent tegengekomen op mijn pad!
Samen zoveel overwonnen..
Voor jou dit gedicht mijn lieve schat!
Hebben dieptepunten gehad..
Maar steeds weer overwonnen.. wat een geluk is dat..
Zo leren we steeds weer van elkaar..vooral met veel praten.
De dingen uiten..als je boos bent of vol verdriet!!
Samen gaan we er weer tegenaan..
Een zoen een aai over mijn haren..weet dan wat jij bedoelt en wat jij voor me voelt!
Genietend samen van het leven..iets mooier kan je mij niet geven!
Hou van jou mijn lieve man en maatje....