Ik wil je een geheimpje verklappen,
wees even stil voordat ze ons betrappen.
Ik heb een neefje, hij is zo lief,
hij is wat je noemt een echte hartendief!
Ik hou zo ontzettend veel van hem maar ik weet niet of hij het wel weet,
Ik denk altijd aan hem, maar soms denk ik dat hij mij vergeet.
1 mooie droom, die kan niet meer stuk,
door liefde, hoop, hij en het geluk!
soms wil ik niet meer zwijgen en zeggen hoe lief hij wel is,
soms wil ik het verzwijgen, dat ik hem zo ontzettend mis!
Ik hou zo ontzettend veel van hem maar ik weet niet of hij het wel weet,
Ik denk altijd aan hem, maar soms denk ik dat hij mij vergeet.
als hij lacht begin ik open te bloeien,
maar als ik voel dat hij down is begin ook ik alles te verknoeien...
ik knuffel hem soms, zodat hij datgene weet
datgene waardoor ik hem onmogelijk vergeet...
Soms ontglipt hij even mijn gedachten,
maar ik zal voor altijd op hem wachten!
met hem sla ik het liefste van al een praatje,
want hij is en blijft mijn ALLERBESTE maatje!!!