De eerste sneeuwvlokjes
en iedereen is opgewonden
voor de eerste sneeuw van 't jaar.
De eerste sneeuwvlokjes
liggen prachtig op de grond,
zijn wonderlijk mooi wit.
Dan komt iedereen buiten
en die eerste sneeuwvlokjes
vliegen als sneeuwballen in het rond.
De volgende sneeuwvlokjes
vallen rustig op m'n jas,
blijven even liggen.
De volgende sneeuwvlokjes
en ik merk de speciale vorm,
te schitterend voor woorden.
Die sterretjes zijn zo wonderbaar
en dan durven ze nog beweren
dat mijn fantastische God niet bestaat.