waarom gebeurt het nu toch elke keer,
altijd die ruzie al weer en al weer.
ik kan het niet meer aan,
voor mij is het gedaan.
waarom ik?waarom ik?
wie kan het mij vertellen.
ik leef in een leven zonder ouderliefde,
was ik maar in dit gezin een geliefde.
maar nee dat gebeurt niet,
het enige wat ze me laten hebben is verdriet.
maar ooit later hoop ik op een leven zonder pijn,
dan zou ik de gelukkigste van de hele wereld zijn.
maar waarom nu niet?
waarom al dat verdriet?
waarom?
waarom?
waarom?