***
We zitten, genieten, we lachen ons dol
We drinken en praten, onze harten zijn vol
Vol van de liefde, vol van veel meer
En laat op de avond doet het weer zeer
De drank laat ons spreken en uiten
Maar vaak wordt het laat en huil ik tranen met tuiten
Heeft het zin ons zo vaak te bedrinken
Des te meer, hoe zeer het niveau begint te zinken
Het wordt maar later en niemand weet het meer precies
En nu zoals altijd voel ik de leegte en voel ik me vies
Ik heb het niet nodig zeker niet in die mate
Het sluipt er zo in je hebt het bijna niet in de gaten
We krijgen discussies die ik helemaal niet aan wil gaan
Te pietluttig om over of bij stil te staan
Zoals we dichtbij zijn, lijk je dan in eens heel ver weg
Dan luister ik niet meer naar je, en hoor jij ook niet meer wat ik zeg
Laat klinken er klanken door het huis, hard en ongecontroleerd
Er word met verwijten gegooid en van alles beweerd
Schat ik hou van je met heel mijn hart en met mijn ziel
Nog nooit is er iemand geweest voor wie ik zo hard en diep viel
Jij en ik zijn samen zo sterk en samen z’on tof stel
Ik ben bang dat met teveel drank in ons leven, ach je begrijpt me wel
Laten we meer nadenken over op wat voor manier en wanneer misschien
Zodat we er dan ook echt van genieten en het doel ervan kunnen zien
Ik wil ons behouden het maakt me niet uit wat ik daarvoor moet laten
We hebben alle macht, alle liefde, maar we moeten uitkijken en blijven praten
Liefste ik hou van je en het spijt me als ik te ver ben gegaan
Ik geloof dat je met drank altijd pas achteraf denkt wat heb ik gezegd of gedaan
Dus voor het ooit uit de hand loopt zeg ik je gauw
Niets is me meer waard dan mijn liefde voor jou…
Luv U baby