LAGER GA IK
ik ben er nog steeds
langs de spiraal ga ik naar beneden
op mijn knieen mijn handen inelkaar geknepen
ik huil nog steeds dezelfde tranen
achter gesloten deuren
In ieder zijn ogen ga ik naar beneden
beneden langs de weg ga ik
zelf gevormde pijn raakt me
Weer ben ik gestraft.