ik roep je
ik schreeuw je
ik loop je tegemoet
je blijft niet staan
een laatste stap zet je voet
de afgrond in
je oren lijken door de wind mee genomen te zijn
naar de plek waar verlangens werkelijk worden
en het morbide leven
de pijn
wat je achter je wil laten
je geen halt meer toe kan roepen
je hoort niet meer
je bent niet meer
je bent de afgrond in