Ik weet niet goed wat ik zeggen moet.
Van de gedachten al wordt ik al niet goed.
Want ik weet niet of jedit wilt horen.
Sinds dat ik jouw een beetje beter ken
Denk ik nu dat ik verliefd op je ben.
Je maak mevrolijk en maakt me weer blij.
O was je nu maar toch bij mij.
Wat ik zeggen wil is ik hou van jou.
DIT GEDICHT VAN BOEK DAT IK AANHET SCHRIJVEN BEN HET HET STUKTJE UIT MIJN LEVEN .MEER INFO MAIL ME