].-*-.[
Laat me vrij,
alles is voorbij...
Ik kan niet meer van je houden,
maar vergeet niet ik heb altijd van je houden en niets kon dat weerhouden...
We hadden een leuke tijd.
Vergeet niet je bent me niet kwijt...
Als je me nodig hebt zal ik er voor je zijn,
maar laat me even gaan ookal doet het pijn.
Je hebt voor altijd een plaatsje in mijn hart,
maar het leven is en blijft hard...
Het mocht gewoon niet zijn,
voor mij is liefde niets meer als schijn...
En schijn bedriegt,
mijn hartje is iets dat me niet beliegt...
Laat me vrij het mocht gewoon niet zijn...
].-*-.[