Waarom laat je me alleen
Weg verlangens weg ideaal,
Maar het gevoel dat blijft.
Wat gebeurt er allemaal,
Het voelt als en schip dat wegdrijft.
Voel me eenzaam op de kade,
Het schip met kapitein vaart uit.
Heb het maar te aan vaarden,
Al is dat een zwaar besluit.
Je laat me achter met veel pijn,
Maar probeer me voor te stellen,
Ben verdrietig………voel me klein.
Waarom je me dit moest vertellen.
Ik hoorde …….wat je zei,
Maar begrijpen deed ik het niet.
Waarom….waarom verlaat je mij,
Mij ..met al mijn verdriet.
Ik geloofde in jou en mij,
Het leek ook eindeloos mooi.
Bij jou voelde ik me blij,
Daarom viel ik aan jou ten prooi.
Nu plots is alles anders,
Onze wegen scheiden zich hier.
Hoewel wij zijn geen tegenstanders,
Denk aan je terug met veel plezier.
Je zei… ik kan jou niet geven,
Waar naar jij zo veel verlangd.
Ik hoorde je aan begon te beven,
Heb nog niet eerder zo naar je verlangd.
Nu een poosje later,
Met heel veel nadenkwerk.
Weet ik zal voor jou de kater,
Ook door jou moeten worden verwerkt.
Ook voor jou zal het moeilijk zijn,
Het zal zeker jou ziel ook knijpen.
Onze uren samen…..waren fijn.
Dat probeer ik te begrijpen.
Over ….uit net als het schip,
Die al varend mij nu achter laat.
Ik hoop dat ooit mijn onbegrip,
Mijn gedachten eens verlaat.
Want een ding staat vast,
Dat wat ik van jou heb geleerd.
Staat diep in mijn geheugen gekrast,
Want om jou te mogen kennen…..
Ja echt ik voel me zeer vereerd.