Hij heeft geen huis.
Hij heeft geen kleren.
Hij heeft geen voedsel.
Hij heeft geen vrienden.
Hij weet niet hoe hij dit allemaal kan krijgen.
En toch blijft hij hopen
op een huis,
op kleren,
op voedsel,
en op vrienden.
Hij blijft hopen.
Want ze zeggen dat hoop leven doet
en dat is het enige wat hij wil:
leven.