Herinneringen
Die dag, het leek gewoon te worden
De bus, dat meisje, het moment
Ik zal het nooit vergeten
De stoot, de klap, de pijn
Iedereen liet me achter
Angst, gevolgen, herinneringen
Bleven me tijden volgen
Het is nu best lang geleden
Ik denk er soms nog aan
En als ik haar zie lopen
Ga ik haar voorbij en denk:het is over