gevoelens,te groot om te verwoorden
nooit krijg ik volledig op papier
wat ik voor je voel!
je maakt me compleet!
laat me verstaan waarom
ik leef,
in deze wrede wereld
liefde is onze passie
liefde is ons geluk en genot
en als ik al zeg dat
ik zielsveel van je hou
is dat al een kleine verwoording
van mijn gevoelens voor jou!