Je hebt een bepaalde toekomst,
vol verwachtingen uitgestippeld.
Je had het zo druk,
met je plannen te maken
en dan loopt het ineens mis.
Ineens sta je daar,
alleen met je kleren
die je deze morgen aantrok.
Misschien schuilt er
wel iets positiefs in,
als je dan niets hebt.
Je hebt niets te bieden,
op jezelf na...
Maar je hoeft nooit,
te zeggen "wat jammer"