♥ ♥ ♥
Mijn wereld zo wonderbaarlijk mystiek,
vol met zoete elfenmuziek.
Het water is zo helder als de ochtendzon,
zo is hoe alles begon...
Daar de glanzende eeuwig blijvende regenboog,
Het is pracht en praal voor ieder oog...
Alles is zo vredig en stil,
Alles zo jong en pril...
De feeriekste bloemen reiken over heel mijn wereld,
dat is het enige dat telt...
Glamoureuze bomen zo hoog als de mysterieuze maan,
zo ver als de noorderzon hier vandaan...
Niemand die het kan weerstaan...
De zon zo mooi en voldaan,
net als deze rooskleurige traan...
Het gras is groener dan groen,
vandaar deze eeuwig blijvende betoverende zoen...
♥ ♥ ♥