ik omsluit mezelf met tijd
die niet te overzien is
ik verberg me in de armen
van de spelende situaties
die het leven voortzetten
zorgend voor de lieflijke vibraties
overgenomen door woorden in zinnen
maak ik het onechte geheel
om van mezelf te kunnen winnen
want ik wil deze wrede strijdbijl
voor eeuwig een naam geven
ik zoek in de tijd mijn heil..