Jij jeudige penvriendin in hart en nieren
Wilt u soms niet mailen naar elkaar
Ik ben nog puur natuur
Iets ouder dan uw overgebuur
Gij zo zacht als rozengeur
Mag ik even aankloppen aan uw deur
Ik zoek lievelijke gezellige mensen
Om te voldoen aan al hun wensen
Verder zal ik goed naar u luisteren
En iets liefdesvol in uw oor fluisteren
Ik heb het thans langs deze weg geprobeerd
Aan u te reageren als het u begeerd
Deze website geeft me de nodige kracht
Om te mailen naar u, zie hoe ik lacht
Penvriendschap hangt misschien in de lucht
Let op, u denkt misschien dat is een klucht
Ik loop erbj een beetje verloren
Alhoewel ik heb me vanmorgen toch geschoren
Sta recht als een vaste muur
Om uw penliefde te geven en dit voor lange duur
Geef me je hand, jij krijgt de mijne
Kijkt in mijn ogen, en ik naar de zijne
Ik ga zekers van u niet profiteren
Maar zou u wel even willen begeren
Zeg nu niet dat het onmogelijk is
Want voor u is mijn ouderdom misschien mis
U behoort tot die eerlijke lievelijke mensen
Die kunnen geven veel liefde naar alle wensen
twoaene.
twoaene@belcast.be