lieverd ze hebben mijn vertrouwen kapot gemaakt,waarom zeggen ze dit allemaal.mijn vertrouwen is al klein.
en dit doet allemaal alleen maar meer pijn.
ik weet niet wat ik moet,maar dit gevoel voelt niet goed,dit is niet fijn dit gevoel moet gewoon weg zijn.
waarom doen ze dit met mij,ben ik dan z,n kreng,ben ik dan zo gemeen?
ze zeggen dingen over jou,wat ik hoop niet waar temogen zijn,want dan doet mij dit echt heel veel pijn.
jij vertrouwd mij niet meer,en dit is wat ze willen,wij met pijn vinden hun vast fijn.
ik wil je nog niet laten gaan,laat mij alsjeblieft nog niet alleen staan.
ze zeggen dat jij andere vrouwen wil,en ik ben voor jou temin.kan het haast niet geloven,want jij hebt toch niet tegen mij gelogen.ik kan je niet laten gaan,uit mijn bestaan.
soms zeur ik dat geef ik toe,maar dat komt omdat niemand begrijpt hoe ik mij voel.
voel mij soms bang,klein en alleen.lieverd laat mij nog ff niet alleen.
soms ben ik bang,en dan ben ik bang en voel ik mij zo alleen.
lieve schat laat mijn nog niet alleen.