Ik wil je graag iets vertellen,
een ding wil ik je graag uitleggen
Ik weet dat ik je gewoon kan bellen,
en de dingen die ik wil, kan zeggen.
Het gevoel dat jij mij geeft,
is iets wat ik dacht nooit te voelen
Het gevoel dat in me leeft,
dat me helpt te streven naar mijn doelen
Ik durf mijn hart aan je te geven
mijn opgebouwde muur te laten vallen
om samen met jou te leven
dit gebeurt met opstaan en vallen
Maar weet je, we redden het wel
daarom drie woorden voor jou
Dank je wel!
dat is wat ik je zeggen wou.
Liefs Roumysa