jij.... jij bent mijn leven
jou.... jou zou ik alles geven
voor mij ben je een prachtvent
en ik weet dat je van mij bent
bij jou zijn is als een groot feest
en het is daarvoor dat ik leef
de momenten bij jou
zijn gewoon machtig
elk klein dingetje die we samen doen
is gewoon prachtig
ik wil dat het altijd zo blijft
dat de zon altijd schijnt
ik blijf van je houden zolang ik leef
en dat is wat ik je geef
mijn liefde mijn hele ik
tot aan mijn laatste snik
je tiegertje
Reacties op dit gedicht
:
Woensdag, maart 28, 2001 21:32
Prachtig Betty, De liefde geef je nog meer woorden om je gevoelens te uiten, het is echt een mooi gedicht,ik denk dat David wel heel gelukkig is (denk het niet, ben het zeker) Groetjes tante Roosje