vriedschap is
moeilijk te verkrijgen
het ligt niet voor het rapen
liefde is
geneiten van elkaars aandacht
zonder verder te gaan
hulp is
welkom in moeilijke tijden
maar ook zo is het graag gedaan
al deze mooie dingen
trekken wij ons zelden aan
maar sta stil bij ht leven
zonder zomaar door te gaan
vriendschap,liefde,hulp
bekenden voor ons...
Of Toch niet?
gekwetst is
vlug gebeurd
een klank is al genoeg
verdorven liefde is
snel gekomen
een gebroken hart al even vlug
haat ligt
niets vermoedend op de uitkijk
tot het toe slaat als een golf
-->
Het leven is mooi
met tegeslagen natuurlijk
maar dit is ook zo snel gebeurd
neem het zoals het kom
en laat het niet te vlug door je vingers slippen