Huilen
Ik wil huilen omdat ik mij klote voel
Ik wil huilen omdat ik niet kan zeggen wat ik bedoel
Ik wil huilen omdat ik bang ben in een drukte
Ik wil huilen omdat ik steeds faal, het weer mislukte
Ik wil huilen omdat ik bang ben van het heden
Ik wil huilen omdat ik pijn heb van het verleden
Ik wil huilen omdat ik 't steeds weer verrag
Ik wil huilen omdat ik alleen 't zwarte zie en zag
Ik wil huilen omdat, en ga zo nog maar even door
Sorry hoor, dat ik je met mijn snikken stoor
Mag ik alsjeblieft even huilen??