Bang
Het ligt niet aan jou, ik heb gewoon soms moeite met mezelf
Het komt door m'n verleden
maar niet alleen daardoor, ik ben ook bang voor het heden
hetgeen dat allemaal nog komen gaat
hetgeen wat mij zo snel alweer verlaat
Ik kan 't niet allemaal beredeneren
Het gaat te snel, maar ik kan er veel van leren
Maar bijhouden lukt me niet
en dat doet mij veel verdriet
en angst
want dingen die ik niet eerder kende
die maken mij het bangst
Zoals jou, mijn lieve Frank
al zitten we samen op de bank
en ik voel die vreemde tinteling
die ik nog nooit eerder onderging
dan wordt ik blij maar oh nog banger
want wordt je een deel van m'n verleden
of blijf je tot in het heden, of liever, nog langer?