Daar waar land en water samenkomen
Is de opening tot het gebied
Voor de wereld van onze dromen
Alleen niet iedereen die het ziet
De overstap naar fantasie
Is niet zo moeilijk, maar heel klein
Zweef langzaam mee met de melodie
Van het nummer van je zijn
Verbonden met ons aards bestaan
Bevindt zich hier het pure gezicht
Dat ons de ware aard leert kennen
Toont 't ons het innerlijke licht
Daar waar alleen het hart kan spreken
Ligt besloten de kern tot leven
Wraak kan zich hier nimmer meer wreken
Bestaat alleen de kracht tot geven
Als fantasie zich mengt met realiteit
En pijn onvermijdelijk is
Ontluikt het einde zich als een feit
Overlaadt de aarde met een gemis
Dan zal deze wereld zo wonderschoon
Sluimerend op ons liggen te wachten
Overvalt ons ooit, heel gewoon
In één van onze wakende nachten
***