Als ik in jouw ogen kijk.
Mijn wereld met die van jou verrijk.
Een glimlach wanneer ik denk aan jouw lach.
Wanneer de nacht het overneemt van de dag.
Wanneer ik jou in mijn droom ontmoet.
Wanneer jij mij met een omhelzing begroet.
Een traan omdat ik niet bij jou kan zijn.
Een traan niet ontstaan uit fysieke pijn.
Nee dit is geen liefdesverdriet.
Want... Ik ken jou nog niet.
Elizabethh: | Zondag, februari 01, 2004 21:57 |
Ken je dat gevoel van onbereibaarheid! Je voelt dat gevoel, het is zo dichtbij je, maar toch onbereikbaar, onaanraakbaar..! Net als een ster in de sky.. Liefs Elizabeth. |
|