Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Who will see
Still pretending
Still faking
Everything’s oke
I’m here for you
But who’s there for me?
Who will see
What I am eventually?
Suicidal intensions
Every day
Every fucking day
I’m here for you
But who’s there for me?
Who will see
Who I really am eventually?
Living the lie
Fucking up
Every single moment
I’m here for you
But who’s there for me?
Who will see
How I’ll feel eventually?
Rainclouds collapsing
Breaking through
My mind
I’m here for you
But who’s there for me?
Who will see
How I’ll be eventually?
Reacties op dit gedicht
jorinde vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
irus
:
Donderdag, januari 29, 2004 21:37
they'll all see, just like the little voices inside of me..
Oorlam
:
Donderdag, januari 29, 2004 21:24
je schrijft in songs jorinde..sterk!
enne aai natuurlijk!
Over dit gedicht
Auteur:
jorinde
Gecontroleerd door:
Frummel
Gepubliceerd op:
29 januari 2004
Thema's:
[Kwaad]
[Verdriet]
[Teleurstelling]