Soms dan zit mijn hoofd zo vol
Dan vlucht ik in de alcohol
Dan wil ik het allemaal even niet weten
Ik wil dan alleen nog maar vergeten
De dag erna komt dan de spijt
Gevoelens raak je zo niet kwijt
Soms dan voel ik me zo alleen
Ik wil dan twee armen om me heen
Dan ga ik op zoek, maar vind alleen lust
Bij zomaar iemand, die me dan kust
De volgende dag komt dan weer de spijt
Ook zo raak je gevoelens niet kwijt
Maar soms dan voel ik me zo maar goed
Vooral als ik liefde en warmte ontmoet
Dan weet ik dat het de moeite waard is om te leven
En wil dan iedereen mijn liefde geven
En daarvan heb ik echt nooit spijt
Deze gevoelens wil ik nooit meer kwijt