" Er is niemand zoals jij "
Als je denkt, ik ben verslagen
is de nederlaag een feit.
Als je denkt, ik ben niet verslagen
win je op de duur de strijd.
Als je denkt, ik kan het niet halen
is de tegenslag op til.
Want het slagen en falen
hangt af van de wil.
Moedelozen gaan ten onder
door twijfel en door vrees.
Vechters winnen door en door
telkens weer die zware strijd.
Denk, ik kan het en dan gaat het
iedereen vindt bij wilskracht baat.
En in 't leven wint de daad
van het nutteloos gepraat.
Niet de koning nog de rijken
tellen in èèn kamp voor zes.
Maar zij die niet wijken
halen vroeg of laat succes.