Voor jou
---------
Ik wou alleen maar zeggen dat wat er is
het komt er op neer dat ik je heel erg mis.
Echt het is overal zo stil zonder jou
het komt gewoon vanzelf die kou.
Ik mis die diepgaande gesprekken
soms dachten ze waarschijnlijk "wat een gekken."
Maar Ronaldje dat was gewoon ons doen.
Daarom geef ik je nu een zoen,
was het maar dat ik die echt geven kon.
Want vanaf de dag da je wegbent is er een wolk voor de zon.
Wie weet gaat die ook weer weg
en daarom is het dat ik zeg
dat er in mijn hart een gevoel is van spijt,
dat ik een vriend als jou moet missen voor altijd!!!
----------------------
voor Ronaldje die ik een plaats in mijn hart geef voor altijd!! Ik mis je...