ik voel me zo alleen
en zo verdrietig
over mijn wangen rollen tranen
tranen omdat ik van je hou
ik wil zo graag bij je zijn
en je nooit verlaten
ik hou zielsveel van je
en wil je niet kwijt
want eens ik je verlies
wil ik niet meer leven
dan heeft het voor mij geen zin meer
dan is mijn leven niets meer waard