‘s Avonds tapt ze bier in’t lokale café
Ik kijk haar aan en denk: "Mmm OK"
Ik wil een date
en dat zij dat ook weet
Maar bestel een bier en pak m’n portemonnaie
Gedachten schieten door m’n kop
Zoek een openingszin, maar kom er niet op
"Je hebt mooie ogen"
De eerste zin gelijk al gelogen
Beter dat ik nu maar stop
Elke bestelling een nieuwe kans
Maar alcohol brengt uit balans
toch moet ik vragen
de stress verdragen
Maar het zijn er ineens twee en ze praten Japans
-
‘s Avonds tapt ze bier in’t lokale café
Vraag je haar uit dan antwoord ze "Nee!