Wanneer ik de dingen zeg en doe,
en vraag mij af waarom
Het antwoord is simpel,
die heb ik van jou
Jij, bijzondere vrouw
Je geest nog zo vol en krachtig,
in een veel te broos en kwetsbaar lijf
Jij kon niet meer, je was op
Vrij zijn is wat je wou
Jij, bijzondere vrouw
Jouw lange eenzame strijd zat erop,
terwijl de mijne net begon
accepteren maakt het daarom moeilijk
waar ben je nou?
Jij, bijzondere vrouw
Heb je je vrijheid nu gevonden?
die vreselijke ziekte achter je gelaten?
dan, ga maar gauw...
mams, je was een bijzondere vrouw
Ik hou van jou