Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Volharding!
Jij verteld me constand weer
Alles komt goed
Ik wil geen verweer
Jij niet bedroeft
Ik heb je gekwetst
Diep in je hart
Maar toch blijf je bij mij
Ik ben verward
Wanneer geef jij op
Wanneer zie je in dat ik niet ben
Jij beter af zou zijn
Als je een ander kent
Hoeveel liefde
Jij voelt voor mij
Ik snap niet hoe dat kan
Na alles wat ik je zei
Je blijft volhouden
Aan het ‘gevoel van perfectie’
Maar ik kwets je
Doordat ik het niet zie
Ik wil zo graag geloven
Dat je mijn leven inhoud geeft
Dat liefde heling brengt
En onze liefde in elkaar verweeft
Reacties op dit gedicht
lagbeertje vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
lagbeertje
Gecontroleerd door:
klitty
Gepubliceerd op:
03 februari 2004
Thema's:
[JIJ]
[Bewondering]
[Liefde]